Naše realizace: Zahradní domek OSLO 19.5m² 34mm v Kvasicích na Kroměřížsku

Zahradní domek OSLO

Zahradní domek OSLO 19.5m² 34mm 🏡  v klasickém stylu s příjemným architektonickým vylepšením - kompaktní verandou před vstupními dveřmi. Díky tomu je výjimečným přírůstkem do naší kolekce zahradních staveb, vysoce ceněným mezi těmi, kteří hledají zajímavější designové řešení. Vnitřní prostor o rozloze 20 m² si můžete zařídit podle svých osobních požadavků 👍.

Přemýšleli jste o pořízení zahradní stavby pro volný čas, práci, fitness aktivity nebo skladování? Dřevěný zahradní domek OSLO je poměrně kompaktní, cenově výhodné a multifunkční řešení, které vám umožní vytvořit prostor podle vašich individuálních potřeb. Pořiďte si konečně to pravé místo, kam můžete pozvat přátele a společně si pochutnat na výborném jídle při grilování! Nebo ho mějte jen pro sebe a udělejte si z této dřevostavby absolutní prostor pro lenošení snů. Vše záleží na vaší fantazii!

Dřevěný zahradní domek OSLO  naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

🔹 OSLO 19.5m² 34mm

Realizaci zahradního domku OSLO 19.5m² 34mm v Kvasicích na Kroměřížsku si můžete na pár fotografiích prohlédnout zde: 

Zahradní domek OSLO

Zahradní domek OSLO

Zahradní domek

Zahradní dřevěný domek

Zahradní domek

Zahradní dřevěný domek

Zahradní domek OSLO

Zahradní domek OSLO

Zahradní domek OSLO

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také 💡:

Realizace našich staveb 

Jak šetřit elektřinou v dřevěných domech 

 Naše realizace: Dřevěná chata ALBI 20m² (5x5,6) 44mm Vůsí u Milevska